Produkter

Advanced Nutrition Programme™ er kvalitetskosttilskud til hudpleje, der specifikt er udviklet til at fremme sund hud fra inderst til yderst.

Alle kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme™ er udviklet med omtanke og fremstillet af veldokumenterede ingredienser af højeste kvalitet, som kroppen let kan optage. Hvert produkt er understøttet af forskning, fremstillet i England og testet af uafhængige tredjepartslaboratorier. De naturlige og naturidentiske ingredienser er produceret under de strengeste kvalitetskrav og højeste certificering. 

Advanced Nutrition Programme™ stræber efter veganske, vegetariske og økologiske ingredienser, som er fri for kunstige konserveringsmidler, farver, aromaer, PCB samt fyldstoffer uden tilsat sukker, salt, soja, hvede, gluten, gær, lactose eller mejeriprodukter. Fiskeolierne udvælges omhyggeligt af Epax®, som er en verdensførende Friend of the Sea certificeret leverandør. Epax® produkter er garanteret at opfylde de højeste kvalitetskrav for sikkerhed, sporbarhed, bæredygtighed og opfylder de højeste standarder for renhed. Til sidst men ikke mindst: alt emballage er 100% genanvendelig. 

advancednutritionprogramme.dk

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Proskin behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Serien indeholder renseprodukt, booster, toner, maske og fugtcremer, som alle hjælper med at forebygge bumser og udbrud.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudpleje.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer såsom talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

janeiredale.dk

Se Jane Iredales produktkatalog her.

 

CND SHELLAC er en professionel lak, der giver dig flotte, strålende negle der holder op til 14 dage. SHELLAC er en kombination af det nemme neglelak og det holdbare gelé. En tynd og fleksibel SHELLAC der er det mest innovative og prisvindende produkt på markedet! SHELLAC er en professionel salonbehandling der giver dig flotte, strålende negle. Lakken skal hærde i UV lys, for at give den styrken til at holde i 14 dage. Lakken er 100 % tør og klar til brug når du forlader klinikken. SHELLAC er et allergivenligt produkt.

 

Jax Wax er en den mest solgte voks til saloner/klinikker i Australien, Europa og Asien. Fremstillet i Australien med kun ingredienser af højeste kvalitet og æteriske olier. Hot waxen klistrer ikke til huden, men hårene, mindre irritation på huden, og specielt udviklet til den sarte hud.

 

Kissed by Mii er et helt nyt og unikt produkt fra England, der giver dig en smuk og gylden sommerglød. Kissed by Mii har formået at gøre undertonerne i deres spray tan “kolde”, hvilket betyder, at du nu helt undgår den velkendte (og ikke populære) gulerodsfarve. Vores spray tan fås i flere forskellige farver/nuancer, så du kan altid få en farve, der passer til dig, hvad end du ønsker et helt naturligt sommerstrejf eller en mere mørk kulør.

Det aktive virkestof i behandlingen er DHA - et sukkerstof, som virker på den måde, at de øverste hudceller farves. Efter en spraytan behandling hos Beauty By Broe vil farven være fuldt udviklet efter ca. 6 timer, og vil holde 6 - 10 dage. Man kan forlænge farven hjemme med vores Daily boost gradual tanning cream som indeholder 3% DHA. Produktet som sprayes på din hud og efterbenhandlingsprodukterne er helt naturlige og kan tåles af alle. De er parabenefrie og lavet på mineraler med nærende koral tang og kystblomster for at genopbygge hudens naturlige mineraler og efterlader huden blød så din spraytan kan udvikle sig smukt

 

SKINBETTER SCIENCE™
Klinisk, prisvindende og innovativ hudplejeserie.
Skinbetter science ™ er en klinisk hudplejeserie, der blev grundlagt i 2015 i USA og sætter en helt ny standard inden for professionel hudpleje. Fokus er på kliniske, sikre resultater og patienternes oplevelse, mens de leverer videnskabeligt avancerede formler i deres produktsortiment gennem avancerede teknologier fra forskellige dele af verden. Alle produkter har dokumenterede kliniske undersøgelser med før / efter billeder. Vi har valgt at arbejde med denne serie på grund af de videnskabelige resultater og unikke standarder, samt patenterede teknologi, som gør Skinbetter Science til en hudplejeserie i sin helt egen kategori. Vi kan dermed tilbyde endnu bedre resultater, for kunder med specifikke og udfordrende hudproblematikker.Sanzi Beauty er til dine øjenvipper og -bryn

Er du vild med det naturlige, det gode og det effektive? Så bør du tage et ekstra godt kig på det danske Sanzi Beauty. Her får du nemlig produkter, der foruden at være 100 procent veganske og frie for parfume virker i hverdagen. De aktive ingredienser  giver dig effektive resultater. Sanzi Beauty er et dansk mærke, der så dagens lys i 2016. Dengang var det brandets mission at skabe en Eyelash Growth Serum, der virkede.  Derfor kom Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum på banen, som efter flere års udvikling kunne sikre kunderne længere, fyldigere og stærkere øjenvipper. 

Ingredienser der gør længere, fyldigere og stærkere

Når du køber produkter fra Sanzi Beauty, så køber du nøje udvalgte ingredienser. Her har flere eksperter blandt andet kvalitetssikret deres produkter, så resultaternes synlighed og forbedring er godt bevist. Samtidig får du også ingredienser, som har afsæt i naturen, da både antioxidanter og vitaminer udgør hovedbestanddelen i de rene og effektfulde produkter. Det betyder blandt andet, at produkterne også er frie for parfume og 100 % Vegansk certificerede.  Alle produkterne er produceret med aktive og komplekse ingredienser, der konstant arbejder med huden og hårrødderne. Det giver dig en resultatgaranti til eksempelvis længere og fyldigere vipper ved brug af Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. Derudover sørger Sanzi Beauty altid for ingredienser, der er:

Rige på peptider og antioxidanter
Oliefrie
Hormonfrie
Frie for parabener
Yderst sensitive, så de ikke svier ikke ved påførsel
 
Vi forhandler:
Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum, der giver dig længere, fyldigere og stærkere øjenvipper indenfor en kort periode. 
Eyebrow Enhancing Serum, der giver dig fyldige og stærke bryn ved at påføre produktet én eller to gange dagligt.
Eye Zone Conditioner Serum, der plejer dine øjenvipper og -bryn med nøje udvalgte ingredienser. 
Sanzi Beauty Oli-Free Makeup Remover, der afrenser dine vipper skånsomt og mildt – og uden olie, som er et must når du bruger vippeserum.
 
 

KARMAMEJU - SPA DAG, HVER DAG

Karmameju er baseret på naturens ingredienser. Formuleringerne er en hybrid mellem naturlige, dynamiske plantestoffer og klinisk dokumenterede, high performance age-defence natur ekstrakter. Tag spa oplevelsen med dig hjem og forkæl krop og sind. Vi fører hele Karmameju's sortiment i kropspleje og ansigtspleje.

Når du vælger Karmameju:

REN / NATURLIG / EFFEKTIV HUDPLEJE / KLINISK DOKUMENTEREDE INGREDIENSER / PARFUMØRSKABTE NATURDUFTE / RENE & NATURLIGE PRODUKTER / HØJT INDHOLD AF AKTIVE INGREDIENSER / AROMATERAPEUTISK EFFEKT

"Hudpleje må betragtes som skinfood; absorberet af kroppen og assimileret af organerne. Naturlig, effektiv, aromaterapeutisk hudpleje er min foretrukkende skinfood".

- Mette Skjærbæk (Stifter & kreativ direktør af Karmameju)