Behandlinger

Voksbehandlinger

Hvis du er træt af indgroede hår og irriteret hud på grund af den daglige barbering - kan en voksbehandling måske være en løsning.

Efter første voksbehandling skal man lade hårene på benene stå ca. 14 dage og på intim-områderne 7-10 dage og forvente, at der er stubbe tilbage, da hårene har deres udgroningsperiode.
Dette vil man få styr på, når man er blevet vokset ca. 3 gange.

For at opnå det bedste resultat af en voksbehandling er det vigtigt, at man ikke skraber mellem voksbehandlingerne, idet man så ødelægger rytmen af udgroningen.
Man bør vokses hver 4. til 6. uge - man er så hårfri i 14 dage, hvorefter hårene langsomt begynder at vokse ud igen.

Inden en voksbehandling er det en god ide at peele huden (skrubbe huden) - man fjerner de døde hudceller og huden bliver blød og nemmere at vokse.

Huden bør peeles 2-3 gange i ugen mellem hver voksbehandling for at opnå det bedste resultat.

3-4 dage efter voksbehandlingen er det altid en god ide at peele det voksede område. Det åbner op for hårene, og mindsker dermed mulig irritation. Lige så vigtigt er det at give huden fugt, så brug en god fugtighedslotion uden parfume

 

 

Intimvoks


Til intimvoks bruger vi den milde voks fra Jax Wax - specielt udviklet til sarte områder, som er den mest solgte voks til saloner i Australien, Europa og Asien. Den fjerner alt hår - første gang - hver gang. Og efterlader huden glat og silkeblød.
Behandlingen holder 4-6 uger, inden hårene har fuld længde igen (ca. 5 mm).
Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig, at ALLE hår er min. 3-5 mm lange.
Hvis hårene er længere end 1 cm, anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra, inden din voksbehandling. På denne måde opnår vi det bedste resultat.


Hvad er forskellen på en Bikini-, Tanga, Brasiliansk- og en Hollywood voks?

Bikini - voks af kønsbehåring der sidder udenfor trussekanten.

Tanga - er en udvidet bikini voks, det vil sige lidtmere end alm bikini voks.


Brasiliansk eller Brazilian Wax, som det også kaldes, handler om at fjerne alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem ballerne. Ved en Brasiliansk/Brazilian voksbehandling efterlades kun en tynd stribe på venusbjerget, hvorimod alt fjernes ved en Hollywood.

Hollywood - voks af al kønsbehåring på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem ballerne.

Ved intimvoksning anvender man en meget mild voks, da det er et meget sensitivt område. Voksen tager godt fat i håret og er specilet velegnet til at fjerne hår med dybe rødder.

Vi går op i at hygiejnen skal være i top - både før, under og efter voksningen for at få det bedste resultat.

 

Det er altid godt at følge et tidsinterval på 4- 6 uger mellem hver voksbehandling, og det gælder alle steder på kroppen. Du får det bedste resultat, blødere hår og det vil gøre mindre ondt ved voksningen.

Voks 1/2 ben
Voks hele ben
Voks bikini

Voks af kønsbehåring der sidder udenfor trussekanten og ca. 1 cm ind i begge sider og for oven.

 

 

Voks tanga

Tanga er en udvidet bikini.
Ved denne behandling vokses kønsbehåringen der sidder udenfor trussekanten og ca. 2 cm ind i begge sider og for oven. Hvis der skal fjernes mere, hedder behandlingen Braziliansk.

 

 

Braziliansk (kun for kvinder)

Brasiliansk eller Brazilian Wax, som det også kaldes, handler om at fjerne alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem ballerne. Ved en Brasiliansk/Brazilian voksbehandling efterlades kun en tynd stribe på venusbjerget, hvorimod alt fjernes ved en Hollywood.

Hollywood (kun for kvinder)

Her fjernes alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem ballerne.

Voks axiler (armhuler)
Voks arme
Voks overlæbe eller hage
Voks overlæbe og hage
Voks kinder
Voks ansigt (kinder, overlæbe, hage)
voks næsehår
Voks lænd
Voks balder (kun for kvinder)
Voks balder (kun for kvinder) i forbindelse med anden voksbehandling
Voks mave