Behandlinger

Vipper og Bryn

Få farvet dine vipper og bryn med en mild og holdbar farve fra Refectocil, som er den største linie inden for produkter til proffessionel farvning af vipper og bryn. Du bestemmer selv om du ønsker dine bryn rettet med voks, pincet eller begge dele.

Farve af vipper
Farve af bryn
Farve af vipper og bryn inkl. korrektion af bryn
Korrektion af bryn
Farve og korrektion af bryn
Farve af vipper og bryn inkl. korrektion af bryn i forbindelse med en ansigtsbehandling
Lash Lift

Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne vipper, der kan få dem til at se længere ud samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i 4 - 6 uger.

I vores Lash Lift behandlinger får du altid en plejende efterbehandling med Lash botox - som genopbygger og styrker hårdt beskadigede hårfibre med aktive ingredienser der sikrer reparation, foryngelse og fugt til øjenvipperne.

Behandlingen indeholder:

  • Lash Lift
  • Lash botox

VIGTIGT!

Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

Lash Lift inkl. farve af vipper

Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne vipper, der kan få dem til at se længere ud samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i 4 - 6 uger.

I vores Lash Lift behandlinger får du altid en plejende efterbehandling med Lash botox - som genopbygger og styrker hårdt beskadigede hårfibre med aktive ingredienser der sikrer reparation, foryngelse og fugt til øjenvipperne.

Behandlingen indeholder:

  • Lash Lift
  • Farve af vipper
  • Lash botox

VIGTIGT!

Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.