Medarbejdere

Maria  Broe
Maria Broe

Dermalogica Expert

Behandler hos Beauty By Broe

Indehaver

 

Maria er klinikkens indehaver. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole. Videreuddannet i Microneedling, LED lysterapi, hot wax, lash lift, brow styling, brow lift.

Opnået status som Dermalogica Expert og Skinbetter Science specialist.

Josefine Borch Fosgrau
Josefine Borch Fosgrau

Dermalogica Expert

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Josefine er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole. Josefine er super dygtig til sit fag, altid sød, smilende og meget behagelig og omhyggelig med sit arbejde. Josefine tilbyder de fleste af klinikkens behandlinger, alt fra spraytan, bryn & vipper, voks, shellac og alle vores ansigtsbehandlinger. Derudover har Josefine fulgt Dermalogica´s Expert program - som er et 3-trins uddannelses program og her har hun opnået Dermalogica´s Expertstatus, som er den højeste status man kan opnå.

Videreuddannet i Microneedling, LED lysterapi, hot wax, lash lift, brow styling, brow lift, CND shellac.

Opnået status som Dermalogica Expert og Skinbetter Science specialist.

 

Josefine tager ikke imod nye negle kunder, og kan derfor ikke bookes online til shellac behandlinger.

Emilie Juu Pulo
Emilie Juu Pulo

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Emilie er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Silkeborg Kosmetologskole i 2008.

Emilie er en super dygtig, rolig og meget behagelig behandler med en dejlig jysk charme. Hun har en stor passion for hudpleje og skønhed, er resultatorienteret og vil gøre alt for at yde både den bedste behandling og service hvor DU er i fokus. Hun har de mest fantastiske hænder, så har du brug for at komme ned i gear, kan du roligt booke en behandling hos Emilie.

Videreuddannet i Microneedling, LED lysterapi, hot wax, lash lift, brow styling, brow lift.

 

Opnået status som Dermalogica specialist og Skinbetter Science specialist.

Er i gang med at at følge Dermalogica´s Expert program.

 

Calina Dipo
Calina Dipo

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Calina er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudtereapeut fra Nordsjællands kosmetologskole. Calina´s helt store passion er ansigtsbehandlinger og voks. Hun brænder for hudpleje og elsker at nørde ingredienser og finde ud af hvordan den rette kombination af behandling og produkter kan afhjælpe de hududfordringer du kan stå overfor. Calina er altid smilende, meget imødekommende og super dygtig og grundig til sit arbejde - hun sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Calina.

Videreuddannet i hot wax, lash lift, og CND shellac.

Opnået status som Skinbetter Science specialist og er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Melissa Malmberg
Melissa Malmberg

Kosmetiker elev hos Beauty By Broe

 

 

Melissa er klinikkens dygtige kosmetiker elev og vi er stolte af, at hun er i mesterlære hos os. Melissa brænder for faget og elsker alt hvad der har med skønhedsbehandlinger at gøre. Hun er meget omhyggelig og har et helt særligt naturtalent. 

Melissa er uddannet vippe teknikker og laver de smukkeste Single Eye Lash Extensions tilpasset den enkelte hver gang. Udover vippe extensions mestrer Melissa også lash lift, brow lift, farve af vipper og bryn, manicure- og pedicurebehandlingerer. Derudover er Melissa uddannet ved CND i Shellac behandlinger og laver de fineste Shellac negle - på både hænder og fødder. 

Melissa er super sød, meget smilende og imødekommende og du kan godt glæde dig til en behandling i hendes dygtige hænder.