Medarbejdere

Maria  Broe
Maria Broe

Dermalogica Expert

Behandler hos Beauty By Broe

Indehaver

 

Maria er klinikkens indehaver. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole. Videreuddannet i microneedling, LED lysterapi, hot wax, lash lift, brow styling, brow lift.

Derudover har Maria fulgt Dermalogica´s Expert program - som er et 3-trins uddannelses program og her har hun opnået Dermalogica´s Expertstatus, som er den højeste status man kan opnå.

Endvidere underviser hun på Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød hver torsdag.

Opnået status som Dermalogica Expert og Skinbetter Science specialist.

Molly Phillips
Molly Phillips

Behandler hos Beauty By Broe

 

Molly er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole.

Molly er super dygtig og elsker alt ved kosmetologfaget. Som behandler er Molly professionel, perfektionistisk, detaljeorienteret, smilende og altid opsat på, at give sine kunder den bedste service og behandling. Hun er​​​​​​​​ sød, smilende og meget behagelig og omhyggelig med sit arbejde, hvilket du ikke vil være i tvivl om, når du booker en tid hos Molly.

Hun tilbyder de fleste af klinikkens behandlinger, alt fra bryn, vipper og voks til shellac og ansigtsbehandlinger.

Videreuddannet i hot wax, lash lift, brow styling, brow lift og CND shellac.

Er i gang med at følge Dermalogica’s Expert program.

Stina Larsen
Stina Larsen

Behandler hos Beauty By Broe
 
 
 
 
Stina er en af klinikkens dygtige kosmetologer og spaterapeut. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra cidesco kosmetolog skole i København tilbage i 2010. 
 
Stina’s mange år i branchen har givet hende en bred erfaring og hendes helt store passion er ansigtsbehandlinger, massage, voks og bryn/vipper.
 
Hun brænder for hudpleje og elsker at skabe de bedste resultater. 
 
Stina er som behandler professionel, perfektionistisk, resultatorienteret, grundig, smilende, positiv og altid opsat på, at du skal komme ud med den bedst mulige oplevelse efter en behandling.
Du får præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Stina.
 
Videreuddannet i LED lysterapi, hot wax og CND shellac. Lash lift, brow lift og brow styling hos lashbar.
 
Er i gang med at følge Dermalogica’s Expert program. 

 

Emilie Bardorf
Emilie Bardorf

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Emilie er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole samt vippetekniker ved Lash Bar.

Emilie´s helt store passion er ansigtsbehandlinger og Eyelash Extensions. Hun brænder for detaljen og elsker at designe vipper så de passer til hver enkelt. Emilie er altid smilende, meget imødekommende og super dygtig og grundig til sit arbejde - hun sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Emilie.

Videreuddannet i hot wax, lash lift og CND shellac.

Er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Cecilie Vesty
Cecilie Vesty

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Cecilie er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole samt vippetekniker ved Star Lash.

Cecilie´s helt store passion er ansigtsbehandlinger, vipper/bryn og lash extensions. Hun brænder for hudpleje og elsker at skabe resultater. Cecilie er altid smilende, meget imødekommende og super dygtig og grundig til sit arbejde - hun sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, når du boooker en tid hos Cecilie.

Videreuddannet i LED lysterapi, hot wax, lash lift, brow lift, brow styling og CND shellac.

Er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Annette Nielsen
Annette Nielsen

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Annette er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole samt uddannet vippetekinker ved Star Lash.

Annette er en super dygtig, rolig og meget behagelig behandler. Hun har en stor passion for alt der har med hudpleje, negle og hårfjerning at gøre og vil gøre alt for at yde både den bedste behandling og service hvor DU er i fokus. Hun har de mest fantastiske hænder, så har du brug for at komme ned i gear, kan du roligt booke en behandling hos Annette.

Videreuddannet i LED lysterapi, hot wax, lash lift, brow lift, brow styling og CND shellac.

Er i gang med at at følge Dermalogica´s Expert program.

Calina Dipo
Calina Dipo

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Calina er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole. Calina´s helt store passion er ansigtsbehandlinger og voks. Hun brænder for hudpleje og elsker at nørde ingredienser og finde ud af hvordan den rette kombination af behandling og produkter kan afhjælpe de hududfordringer du kan stå overfor. Calina er altid smilende, meget imødekommende og super dygtig og grundig til sit arbejde - hun sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Calina.

Videreuddannet i microneedling, hot wax, lash lift, brow lift, brow styling og CND shellac.

Opnået status som Skinbetter Science specialist og er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.