Medarbejdere

Maria  Broe
Maria Broe

Dermalogica Expert

Behandler hos Beauty By Broe

Indehaver

 

Maria er klinikkens indehaver. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole. Videreuddannet i microneedling, LED lysterapi, hot wax, lash lift, brow styling, brow lift.

Derudover har Maria fulgt Dermalogica´s Expert program - som er et 3-trins uddannelses program og her har hun opnået Dermalogica´s Expertstatus, som er den højeste status man kan opnå.

Endvidere underviser hun på Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød hver torsdag.

Opnået status som Dermalogica Expert og Skinbetter Science specialist.

Behandler hos Beauty By Broe

 

Nad er klinikkens dygtige vippetekniker. Hun er super dygtig og meget perfektionistisk og detaljeorienteret. Hun elsker at designe et hvert sæt vipper så de passer perfekt til den enkelte. Nad er meget smilende og super dygtig til sit arbejde - hun er altid opsat på, at give sine kunder den bedste service og behandling, hvilket du ikke vil være i tvivl om, når du booker en tid ved Nad.

 

Videreuddannet i hot wax, lash lift, brow lamination og CND shellac.

Er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Molly Phillips
Molly Phillips

Behandler hos Beauty By Broe

 

Molly er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole.

Molly er super dygtig og elsker alt ved kosmetologfaget. Som behandler er Molly professionel, perfektionistisk, detaljeorienteret, smilende og altid opsat på, at give sine kunder den bedste service og behandling. Hun er​​​​​​​​ sød, smilende og meget behagelig og omhyggelig med sit arbejde, hvilket du ikke vil være i tvivl om, når du booker en tid hos Molly.

Hun tilbyder de fleste af klinikkens behandlinger, alt fra bryn, vipper og voks til shellac og ansigtsbehandlinger.

Videreuddannet i hot wax, lash lift, brow lift og CND shellac.

Opnået status som Dermalogica Specialist og er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Emilie Bardorf
Emilie Bardorf

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Emilie er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole samt vippetekniker ved Lash Bar.

Emilie´s helt store passion er ansigtsbehandlinger og Eyelash Extensions. Hun brænder for detaljen og elsker at designe vipper så de passer til hver enkelt. Emilie er altid smilende, meget imødekommende og super dygtig og grundig til sit arbejde - hun sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Emilie.

Videreuddannet i hot wax, lash lift, brow lamination og CND shellac.

Opnået status som Dermalogica Specialist og er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Calina Dipo
Calina Dipo

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Calina er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole. Calina´s helt store passion er ansigtsbehandlinger og voks. Hun brænder for hudpleje og elsker at nørde ingredienser og finde ud af hvordan den rette kombination af behandling og produkter kan afhjælpe de hududfordringer du kan stå overfor. Calina er altid smilende, meget imødekommende og super dygtig og grundig til sit arbejde - hun sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Calina.

Videreuddannet i microneedling, hot wax, lash lift, brow lift og CND shellac.

Opnået status som Dermalogica Specialist og Skinbetter Science specialist og er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.