Medarbejdere

Maria  Broe
Maria Broe

Dermalogica Expert

Behandler hos Beauty By Broe

Indehaver

 

Maria er klinikkens indehaver. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole med speciale i avanceret hud. Maria´s helt store passion er kroppens største organ - huden, hvordan vi kan påvirke den med den rette behandling og hjemmepleje. 

Videreuddannet i microneedling, LED lysterapi, hot wax, lash lift, brow styling, brow lift.

Endvidere er hun censor på Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød.

Opnået status som Dermalogica Expert og Skinbetter Science specialist.

Calina Dipo
Calina Dipo

Behandler hos Beauty By Broe

 

CALINA ER PÅ BARSEL OG ER TILBAGE IGEN DEN 14. OKTOBER

Calina er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole. Calina´s helt store passion er ansigtsbehandlinger og voks. Hun brænder for hudpleje og elsker at nørde ingredienser og finde ud af hvordan den rette kombination af behandling og produkter kan afhjælpe de hududfordringer du kan stå overfor. Calina er altid smilende, meget imødekommende og super dygtig og grundig til sit arbejde - hun sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Calina.

Videreuddannet i microneedling, hot wax, lash lift, brow lift og CND gele og shellac.

Opnået status som Dermalogica Specialist og Skinbetter Science Specialist og er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Lærke Kjeldsen
Lærke Kjeldsen

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Lærke er en af klinikkens dygtige kosmetologer. hun er uddannet lægeeksamineret kosmetog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole.

Lærke´s store passion er ansigtsbehandlinger, voks- og neglebehandlinger, men elsker alt ved kosmetologfaget. Som behandler er Lærke meget professionel og perfektionistisk. Hun gør altid sit ypperste for, at give den bedste behandling og service, der sikrer at du går herfra med en god oplevelse hver gang.

Lærke er super dygtig, meget grundig og sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Lærke.

Lærke laver også de lækreste rygmassager.

Videreuddannet i hot wax, lash lift, brow lamination og CND gele og shellac.

Er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

 

Caroline Pind Herstal
Caroline Pind Herstal

Behandler hos Beauty By Broe

 

Caroline er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole. Caroline´s helt store passion er ansigtsbehandlinger, vipper og bryn samt vejledning i produkter og behandlingsforløb. 

Som behandler er Caroline super dygtig, meget professionel og perfektionistisk - hun går op i den mindste detalje. Ydermere er Caroline altid opsat på at give den bedste behandling og yde den bedste service, der sikrer at du går herfra med en god oplevelese hver gang. Du vil helt sikkert føle dig i trygge hænder når du bokker en tid ved Caroline.

Videreuddannet i hot wax, lash lift, brow lamination og CND gele og shellac.

Er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Nad Gawinmethee
Nad Gawinmethee

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Nad er klinikkens dygtige vippetekniker og 2. års kosmetiker elev, meget perfektionistisk og detaljeorienteret i alt hvad hun laver. Nad er vild med alt indenfor skønhed og hudpleje. Nad tilbyder stort set alle klinikkens behandlinger og er virkelig dygtig! Så har du endnu ikke haft fornøjelsen af hendes fantastiske væsen og kyndige hænder, kan du trygt booke en tid. Nad giver 10% på alle ansigtsnehandlinger.

Nad er meget smilende og super dygtig til sit arbejde - hun er altid opsat på, at give sine kunder den bedste service og behandling, hvilket du ikke vil være i tvivl om, når du booker en tid ved Nad.

Videreuddannet i hot wax, lash lift, brow lamination og CND shellac.

Er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.