Medarbejdere

Maria  Broe
Maria Broe

Dermalogica Expert

Behandler hos Beauty By Broe

Indehaver

 

Maria er klinikkens indehaver. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole. Videreuddannet i microneedling, LED lysterapi, hot wax, lash lift, brow styling, brow lift.

Derudover har Maria fulgt Dermalogica´s Expert program - som er et 3-trins uddannelses program og her har hun opnået Dermalogica´s Expertstatus, som er den højeste status man kan opnå.

Endvidere underviser hun på Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød hver torsdag.

Opnået status som Dermalogica Expert og Skinbetter Science specialist.

Calina Dipo
Calina Dipo

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Calina er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole. Calina´s helt store passion er ansigtsbehandlinger og voks. Hun brænder for hudpleje og elsker at nørde ingredienser og finde ud af hvordan den rette kombination af behandling og produkter kan afhjælpe de hududfordringer du kan stå overfor. Calina er altid smilende, meget imødekommende og super dygtig og grundig til sit arbejde - hun sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Calina.

Videreuddannet i microneedling, hot wax, lash lift, brow lift og CND gele og shellac.

Opnået status som Dermalogica Specialist og Skinbetter Science specialist og er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Emilie Bardorf
Emilie Bardorf

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Emilie er en af klinikkens dygtige kosmetologer. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole samt vippetekniker ved Lash Bar.

Emilie´s helt store passion er ansigtsbehandlinger og Eyelash Extensions. Hun brænder for detaljen og elsker at designe vipper så de passer til hver enkelt. Emilie er altid smilende, meget imødekommende og super dygtig og grundig til sit arbejde - hun sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Emilie.

Videreuddannet i microneedling, hot wax, lash lift, brow lamination og CND gele og shellac.

Opnået status som Dermalogica Specialist og Skinbetter Science specialist og er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Lærke Kjeldsen
Lærke Kjeldsen

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Lærke er en af klinikkens dygtige kosmetologer. hun er uddannet lægeeksamineret kosmetog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole.

Lærke´s store passion er ansigtsbehandlinger, voks- og neglebehandlinger, men elsker alt ved kosmetologfaget. Som behandler er Lærke meget professionel og perfektionistisk. Hun gør altid sit ypperste for, at give den bedste behandling og service, der sikrer at du går herfra med en god oplevelse hver gang.

Lærke er super dygtig, meget grundig og sætter en ære i at vejlede og forklare alt hvad hun laver. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, få en rolig og afslappende behandling og præcis den vejledning du har brug for omkring behandlinger og produkter, når du boooker en tid hos Lærke.

Lærke laver også de lækreste rygmassager.

Videreuddannet i hot wax, lash lift, brow lamination og CND gele og shellac.

Er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

 

Nad Gawinmethee
Nad Gawinmethee

Behandler hos Beauty By Broe

 

 

Nad er klinikkens dygtige vippetekniker og kosmetiker elev, meget perfektionistisk og detaljeorienteret i alt hvad hun laver. Nad er vild med alt indenfor skønhed og hudpleje. I takt med at Nad får opbygget sine færdigheder, vil hun løbende blive åbnet for flere og flere behandlinger. Hun vil resten af 2023 give 20% rabat på de behandlinger hun tilbyder (rabatten bliver fratrukket efter endt behandling - gælder dog ikke eyelash extensions, da Nad er færdiguddannet vippetekniker og har lavet vipper i flere år).

Nad er meget smilende og super dygtig til sit arbejde - hun er altid opsat på, at give sine kunder den bedste service og behandling, hvilket du ikke vil være i tvivl om, når du booker en tid ved Nad.

 

Videreuddannet i hot wax, lash lift, brow lamination og CND shellac.

Er i gang med at følge Dermalogica´s Expert program.

Majken Iversen
Majken Iversen

Majken er klinikkens søde og altid smilende receptionist.