Anbefalinger

Laura Breum siger:
Jeg er nu snart blevet gjort helt sommerklar med både at få ordnet negle på hænder og tæer. Jeg er kommet hos jer i snart halvandet år, tror jeg.
Jeg vil blot sige, at I er altid så søde og hjælpsomme. Og spreder bare en så god stemning.
Jeg har været hos jer senest idag og igår, hvor den ene behandling var hos Emilie og den anden hos Calina - de er så søde og bare så dygtige - så synes virkelig de og I fortjener stor ros.
 
 
Pia Brandt Halling siger:
Hver anden uge forkæler jeg mig selv med et besøg hos Beauty by Broe, som er den fineste og hyggeligste skønhedsklinik lige rundt om hjørnet fra min lejlighed. Jeg elsker, når det lykkes mig at booke en fredagstid, for om fredagen bliver der serveret bobler. Men lykkes det ikke, er det også fint for personalet forstår i den grad at kræse om kunderne og skabe en rar og afslappet stemning i de lyse lokaler på Godthåbsvej. 
Jeg får ordnet mine negle hos Sarah. Og det er en fornøjelse hver eneste gang, både fordi hun er vanvittig dygtig, men også fordi hun er et fantastisk menneske. Den lille time jeg bruger i hendes selskab en forkælelse for både mine hænder og min sjæl.
 
 
Naja Maria Nielsen siger:
Hos Beauty By Broe bliver man altid mødt af professionelt og virkelig imødekommende personale, som hver og en giver gode råd og vejledning til diverse spørgsmål og problemer. Jeg får lavet ProSkin60 ansigtsbehandlinger, frugtsyrebehandlinhger samt bryn. Hver gang jeg er forbi klinikken kommer jeg hjem med utroligt flotte resultater, og en følelse af, at de alle virkelig brænder for deres fag, og brænder for at hjælpe mig på bedste vis med at få de bedste resultater! Beauty By Broe får en kæmpe anbefaling fra mig. 
 
 
Louise Astrup-Larsen siger:
Super dygtige Maria lavede endnu et succesful og smukt Lash Lift! Tiden går altid så hurtigt. Der er så hyggeligt i den lille salon, og alle medarbejder er virkelig søde og imødekommende.
 
 
Camilla Christophersen siger:
Ved Beauty By Broe har jeg altid fået en god betjening af søde og imødekommende medarbejdere.
Du modtager ikke bare en standard ansigtsbehandling, men de sammensætter behandlingen, når de ser hvad hudens problem er på dagen - hvilket jeg sætter stor pris på.
Jeg har fået en god vejledning ifht. produkterne som jeg ligeledes bruger hjemme.
Tak til dygtige Maria.