Om os

Beauty By Broe har eksisteret siden 2016 og du finder os på Godthåbsvej 51 - lige i hjertet af Frederiksberg - tæt på metroen. Her råder vi over 3 behandlerrum, 2 neglepladser og et spraytanrum - altsammen i rolige og hyggelige omgivelser, så du kan føle dig hjemme.

Vi tilbyder forskellige behandlinger, af ansigt og krop for både mænd og kvinder og er eksklusive forhandlere af Priori, Dermalogica, Jane Iredale, Karmameju, M2 Beauté, CND og de originale Knnekki elastikker fra Bondept - læs mere under behandlinger og produkter.
Du er velkommen til at kigge forbi klinikken, hvis der er noget du mangler eller har brug for råd/vejledning. Har du ikke mulighed for dette, kan du købe Dermalogica produkter og Jane Iredale makeup i vores webshop, bestille tid til en behandling, købe et gavekort eller et klippekort - alt sammen online og når du har tid.
Modtag vores nyhedsmail og bliv medlem af mitDermalogica. Her får du fast 15% rabat på Dermalogicas produkter, som bliver udbetalt i bonuspoint som kan indløses til gratis produkter. 1 point svarer til 1 krone. Det vil sige mere sund hud for pengene.                   

Vi sælger klippekort til ALLE behandlinger, betal for 5 og få den 6. gratis - kan købes online eller i butikken.


Vi laver gerne små lukkede events, ring for nærmere oplysning på telefon 38863050.

Find os på facebook og instagram under navnet Beauty By Broe.

Vi glæder os til at se dig!