Behandlinger

Makeup

Vi bruger Jane Iredale makeup serie, som er baseret på naturlige mineraler - anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over, på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredales filosofi er at forlænge hudplejen, og produkterne indeholder derfor ikke fyldstoffer som talkum og kunstige farvestoffer. Makeuppen beskytter og plejer huden med en naturlig solbeskyttelse fra mineralerne, der samtidig forhindrer bakterievækst, hvilket gør makeuppen særdeles velegnet til eksem eller acnehud.

Du kan købe din Jane Iredale makeup i klinikken og i webshoppen.

Makeup vejledning

Dette er en vejledning til dig, der ønsker råd og vejledining omkring farvevalg og hvordan din makeup kan ligges - fx den rigtige base, øjen - eller læbemakeup. Vi viser dig hvordan du arbejder med makeuppen, og hvordan den kan påføres. Her får du også mulighed for at afprøve teknikkerne selv, og du modtager et hæfte med dine farver og produkter afkrydset.

Vi bruger Jane Iredale makeup serie, som er baseret på naturlige mineraler. Serien er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over, på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredales filosofi er at forlænge hudplejen, og produkterne indeholder derfor ikke fyldstoffer som talkum og kunstige farvestoffer. Makeuppen beskytter og plejer huden med en naturlig solbeskyttelse fra mineralerne, der samtidig forhindrer bakterievækst, hvilket gør makeuppen særdeles velegnet til eksem eller acnehud.

 

Gratis ved køb af Jane Iredale produkter for 600,-

Dag-/aftenmakeup

Vi ligger en personlig makeup alt efter dine ønsker. Vi laver alt fra en afdæmpet flot naturlig dagmakeup til dramatiske smokey eyes til aftenfesten - alt efter behov og ønske. 

Vi anvender udelukkende produkter fra Jane Iredale mineral makeup og du modtager et hæfte med dine farver og produkter afkrydset.

 

Brudemakeup inkl. prøvemakeup

Få lagt en smuk brudemakeup på dagen, samt en prøvemakeup nogle dage før, hvor alt omkring det færdige resultat afprøves og afstemmes, så du er helt tilfreds og klar til den store dag.

Vi anvender udelukkende produkter fra Jane Iredale mineral makeuk og du modtager et hæfte med dine farver og produkter afkrydset.

 

OBS! Denne ydelse skal bookes 2 gange - dvs 2 x 60 min. (både som prøvemakeup nogle dage før og så på selve bryllupsdagen). Og gerne hos samme medarbejder. Der betales for behandlingerne ved prøvemakeuppen.