Behandlinger

CND IBX

IBX SYSTEM er en behandling, der giver ekstra styrke til naturneglen. IBX Systemet består af 2 produkter IBX REPAIR og IBX STRENGTHEN.

IBX REPAIR er et produkt, der øjeblikkeligt reparerer skadede naturnegle eller negle, der deler sig i lag. IBX REPAIR påføres på synligt beskadigede områder af den naturlige negleplade. Ved at trænge ind i de beskadigede områders lag virker IBX som "dobbeltsidet tape" eller "velcro", der forsegler / holder de skadede områder sammen. Ved anvendelse under shellac ligges IBX Repair på hele neglen for at forebygge fremtidige skader i naturneglen som f.eks. tørre, hvide pletter på neglens overflade. Produktet kan ikke ses eller mærkes på overfladen af neglen og skal ikke fjernes igen, men vokser med neglen ud.

IBX STRENGTEN er arbejdshesten i IBX systemet. IBX STRENGTHEN er et produkt, der trænger ned i neglen og giver styrke til naturneglen ved at hærde imellem neglens øverste keratin molekyler for at forbedre neglepladens integritet både under shellac, neglelak eller gelé. Kan også anvendes for at holde dine naturnegle stærkere, så de kan vokse sig længere.

IBX SYSTEM er til dig der har skadede negle, negle der deler sig, negle der flosser eller bare generelt svage negle. Du kan med dette system reparere ødelagte og svage negle, eller du kan kombinere det med dine øvrige negle behandlinger for at beskytte og styrke dine negle, hvilket øger resultatet og holdbarheden.

Har du store skader i neglen anbefaler vi et kurforløb hvor behandlingen gentages 1 gang om ugen i 4 uger.

IBX REPAIR & STRENGTHEN inkl. manicure

Behandlingen indeholder:

  • Negle files i form og neglebånd ordnes
  • Plejende IBX
  • Afsluttes med SolarOil og nærende håndcreme der plejer negle og negleomgivelser.

IBX er en gennemsigtig behandling der reparerer og styrker neglene indenfra. Især velegnet til dig med skadet, flosset, tynde negle eller negle der deler sig.

Ved større negle skader kan det være nødvendigt med et kurforløb på 6 behandlinger, 1 behandling om ugen fordelt over 6 uger.  

Køb 6-turs klippekort - betal for 5 behandlinger og få den 6. gratis.

Kontakt os for nærmere info.

OBS! Denne behandling er uden shellac.

IBX REPAIR & STRENGTHEN i forbindelse med shellac (tillæg til shellac behandlingen)

Vælg denne behandling hvis du ønsker at have ekstra sunde negle i forbindelse med din shellac behandling.

Behandlingen indeholder:

  • Plejende IBX
  • Afsluttes med SolarOil og nærende håndcreme der plejer negle og negleomgivelser.

IBX er en gennemsigtig behandling der reparerer og styrker neglene indenfra. Især velegnet til dig med skadet, flosset, tynde negle eller negle der deler sig.

Ved større negle skader kan det være nødvendigt med et kurforløb.

OBS! Denne behandling er et tillæg og kan KUN bookes sammen med din shellac behandling (kan ikke bookes alene). Denne behandling er uden shellac og shellac prisen kommer oveni.