Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

SE DERMALOGICAS PRODUKTGUIDE

dermalogica.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudplejen.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

Se Jane Iredales farveguide

janeiredale.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Hudproblemer opstår ofte, når du bliver teenager. Clear Start™ behandler bumser i tre trin, der bruger det bedste fra naturen og fra forskning indenfor hudpleje.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

 

 

CND SHELLAC er en professionel lak, der giver dig flotte, strålende negle der holder op til 14 dage. SHELLAC er en kombination af det nemme neglelak og det holdbare gelé. En tynd og fleksibel SHELLAC der er det mest innovative og prisvindende produkt på markedet! SHELLAC er en professionel salonbehandling der giver dig flotte, strålende negle. Lakken skal hærde i UV lys, for at give den styrken til at holde i 14 dage. Lakken er 100 % tør og klar til brug når du forlader klinikken. SHELLAC er et allergivenligt produkt.

 

 

 

 

BRISA™ GELE

CND™ har siden firmaets start været passionerede omkring professionelt lavede negle, og denne passion ligger bag gelé systemet Brisa™. Brisa™ er udviklet med en helt speciel teknologi, der gør det muligt at lave yderst holdbare negle, samtidig med at produktet kan lægges tyndt. Det betyder du kan få slanke og naturtro negle, der samtidig har styrke.

Brisa™ indeholder hverken Akrylater, Formaldehyd, Glutaraldehyd eller HEMA.

 

 

 

 

ADAM & EVE er en den mest solgte voks til saloner i Australien, Europa og Asien. Fremstillet i Australien med kun ingredienser af højeste kvalitet og æteriske olier. Hot waxen klistrer ikke til huden, men hårene, mindre irritation på huden.

Lust er specialt udviklet til brasiliansk voksning, det fjerner alt hår - første gang - hver gang.

Strip waxen, er skånsom mod huden.

 

 

 

 

Kissed by Mii er et helt nyt og unikt produkt fra England, der giver dig en smuk og gylden sommerglød. Kissed by Mii har formået at gøre undertonerne i deres spray tan “kolde”, hvilket betyder, at du nu helt undgår den velkendte (og ikke populære) gulerodsfarve. Vores spray tan fås i flere forskellige farver/nuancer, så du kan altid få en farve, der passer til dig, hvad end du ønsker et helt naturligt sommerstrejf eller en mere mørk kulør.

Det aktive virkestof i behandlingen er DHA - et sukkerstof, som virker på den måde, at de øverste hudceller farves. Efter en spraytan behandling hos Beauty By Broe vil farven være fuldt udviklet efter ca. 6 timer, og vil holde 6 - 10 dage. Man kan forlænge farven hjemme med vores Daily boost gradual tanning cream som indeholder 3% DHA. Produktet som sprayes på din hud og efterbenhandlingsprodukterne er helt naturlige og kan tåles af alle. De er parabenefrie og lavet på mineraler med nærende koral tang og kystblomster for at genopbygge hudens naturlige mineraler og efterlader huden blød så din spraytan kan udvikle sig smukt

 

 

 

 

Elizabeth Arden PRO er en ny, professionel hudplejeserie. Forhandles udelukkende hos hudplejeklinikker og spa.

Forskningssamarbejdet mellem et af verdens mest veletablerede og kendte kosmetikfirmaer, Elizabeth Arden, og en af verdens mest innovative og ledende hudplejeforskere, Joe Lewis, har resulteret i en ny generations cosmeceuticals: Elizabeth Arden PRO. Denne banebrydende cosmeceutical-serie er baseret på kliniske studier og Skin Health & Beauty Pyramid™. Tanken bag Elizabeth Arden PRO er at tilbyde enkle, effektive hudplejerutiner og løsninger for forskellige hudtilstande med udgangspunkt i Skin Health & Beauty Pyramid™.

Dette giver en dramatisk forenkling ved valg af produkter i et overfyldt, forvirrende marked med et stigende antal nye teknologier, ingredienser og påstande.

Elizabeth Arden PRO tilbyder, i tillæg til forstærkende produkter til alle hudtyper, produkter til følgende fem hudtilstande:
- Korrigerende
- Lysnende
- Anti-age
- Fugtgivende
- Sensitiv

Effektive klinikbehandlinger er også en del af denne nye, innovative serie. Professionelle kemiske peelinger forbedrer de vigtigste problemområder i huden, og er konstrueret til hurtige og synlige resultater uden irritation. Hydrating Peel Gel 30%: Består af en kraftig, effektiv kombination af antiage- og fugtgivende ingredienser, som mælkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salicylsyre (BHA) samt antioxidanter, der forbedrer hudens fugtniveau og giver en frisk, sund og strålende hud.
 

 

Verdens smukkeste øjenvipper og øjenbryn med M2 BEAUTE

Med baggrund i øjemedicin er det lykkedes M2 BEAUTÉ at lave et produkt som er blevet utroligt populær. Grunden til at deres produkter er blevet så populære, er at de simpelthen giver dig nogle af verdens smukkeste øjenvipper og øjenbryn.
M2 Lashes virker på den måde at den stimulerer dine egne øjenvippers vækst, giver næring til dine vipper, og samtidigt gør dem mere fyldige, længere, stærkere og sundere.

M2 Brows kan genoprette, fylde og forvandle dine øjenbryn med et lækkert boost i volumen. Sidste nye skud på stammen fra M2 er 3 LOOKS BLACK NANO MASCARA, som med nannoiserede, ultrafine pigmenter og tre innovative ingredienser (tranebær, GOTU-Kola-ekstrakt og lakridsrodsekstrakt) har en plejende virkning og sikrer overbevisende resultater. Med tre valgbare fleksible børster og en innovativ plejende konsistens opnås et personligt og udtryksfuldt vippeudseende - hver gang.

Alle produkterne fra M2 BEAUTÉ har gennemgået en lang række videnskabelige test, så ud over at overholde alle dermatologiske krav, så består de også nemt EU's strenge regler angående kosmetik, som selvfølgeligt er med til at sikre din velbefindende.

Uanset hvilket M2 BEAUTÉ produkt, du vælger, kan du stole på, at det kun indeholder ingredienser, hvis effekt og kompatibilitet er blevet testet og bevist i velrenommerede, langvarige undersøgelser.

Skønhedsprodukter med meget effektive aktive ingredienser, som garanterer en hurtig og vedvarende, synlig forbedring!