Behandlinger

Spraytan

Spraytan er en hurtig og sikker måde at få en naturlig sommerkulør helt uden farlige UV-stråler. På en nem og hurtig måde kan du nu opnå en flot brun farve, som vil give dig en følelse af luksus og velvære. Det aktive virkestof i behandlingen er DHA - et sukkerstof, som virker på den måde, at de øverste hudceller farves. Efter en spraytan behandling hos Beauty By Broe vil farven være fuldt udviklet efter ca. 6 timer, og vil holde 6 - 10 dage. Man kan forlænge farven hjemme med vores Daily boost gradual tanning cream som indeholder 3% DHA. Produktet som sprayes på din hud og efterbenhandlingsprodukterne er helt naturlige og kan tåles af alle. De er parabenefrie og lavet på mineraler med nærende koral tang og kystblomster for at genopbygge hudens naturlige mineraler og efterlader huden blød så din spraytan kan udvikle sig smukt.

Når farven begynder at falme, kan en bodyscrub eller en skrubbehandske nemt og hurtigt få bugt med resterne. Men pas på - når du først har prøvet denne dejlige behandling bare en gang, er den stærkt vanedannende!

Med behandlingen hos Beauty By Broe vil du blive flot brun med det samme, og den kjole du har valgt til aftenens begivenhed vil på alle måder tage sig flottere ud. 

I vores klinik Beauty By Broe anvender vi Kissed by Mii, som er et helt nyt og unikt produkt i Danmark - hentet fra England, der giver dig en smuk og gylden sommerglød. Fordelen ved dette produkt, er først og fremmest, at undertonerne i farven er forholdsvis "kolde", hvilket betyder, at du nu helt undgår den velkendte (og ikke populære) gulerodsfarve. Vores spraytan fås i flere forskellige nuancer, så du altid kan få en farve, der passer til dig, hvad end du ønsker et helt naturligt sommerstrejf eller en mere mørk kulør. 

Når du får foretaget en spraytan behandlig hos os vil du altså ikke få den gulerodsfarve, du frygter og som måske endda tidligere har afholdt dig fra at prøve en behandling som denne.

Påførelsen foregår hurtigt og nemt og tager kun ca 15 minutter. Resultatet er en flot, solbrun glød helt uden striber. Kom ind i vores klinik idag og oplev den behagelige og luksuriøse stemning og gå herfra igen med et resultat, både du og vi kan være stolte af.

Bestil din spraytan behandling allerede idag og oplev, hvilken forskel det vil gøre i din hverdag. Forkæl dig selv med denne behandling, som vil give din selvtillid et boost og få dig til at føle dig smuk og uovervindelig.

 

Vi kan også anbefale vores klippekort, hvor du betaler for 5 behandlinger og får den 6. GRATIS!

Spraytan

Det er vigtigt og altafgørende for dit resultat, at du eksfolierer din hud inden behandling med enten en bodyscrub, eller en skrubbehandske.

Husk at komme i løst mørkt tøj, UDEN MAKEUP og gerne et par små trusser - ellers har vi selvfølgelig et par engangs g-string til rådighed.

 

Du kan få endnu mere kulør for pengene ved at købe vores klippekort.

Betal for 5 behandlinger og få den 6. GRATIS!